Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: LHM
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Verified by
Info marked by “ ” is verified by SGS

Επιχειρηματική άδεια

Πιστοποιητικό εγγραφής εμπορικού σήματος

Περίπου εμείς
Εισαγωγή

    Η Co. μερών αυτοκινήτου Jiewen Guangzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2006, και βρίσκεται σε Guangzhou, Κίνα. Αυτό είναι μια περιεκτική βιομηχανική και εμπορική επιχείρηση, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή των μερών αυτοκινήτου. Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί σε μια σύγχρονη επαγγελματική επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και το διεθνές εμπόριο. Οι ακριβείς ποιοτικές απαιτήσεις και η συνεχής προσοχή του στις υπηρεσίες.

 

     Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι τα ακόλουθα: οι ανώτερες και χαμηλότερες ενώσεις σφαιρών, ράβδος δεσμών τελειώνουν, ανώτερης και χαμηλότερης αναστολής βραχιόνων συνελεύσεων σειρά φραγμών σταθεροποιητών, δακτύλιος αναστολής, δακτύλιος βραχιόνων ελέγχου, εγκατάσταση αναστολής, σειρά κάλυψης σκόνης, απορρόφηση κλονισμού, μαξιλάρια φρένων, σειρά δίσκων φρένων, πιάτα συμπλεκτών, σειρά πιάτων πίεσης συμπλεκτών.

 

    Οι κύριες σειρές αυτοκινήτων είναι: Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Ford, Mercedes-Benz, BMW, Land Rover, Mazda και άλλη σειρά. Το προϊόν έχει ήδη τους συνεργάτες διανομής στις περισσότερες εσωτερικές πόλεις. Συγχρόνως, είναι πολύ δημοφιλές στην Κίνα, και εξαγόμενος επίσης στον κόσμο, την Κεντρική και Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Ρωσία και άλλες χώρες. Στα προηγούμενα δέκα έτη λειτουργίας, έχουμε κερδίσει την καλούς φήμη και τον έπαινο από τους πελάτες. Μετά από το βάπτισμα της αγοράς, τα προϊόντα μας έχουν γίνει ωριμότερα και έχουν την ισχυρή ανταγωνιστικότητα αγοράς.

 

    Κάτω από τη σφριγηλή ορμή ανάπτυξης της βιομηχανίας μερών αυτοκινήτου, όλοι οι υπάλληλοι Jiewen θα συνεχίσουν να εμμένουν στην εταιρική αρχή «επιζούν από την ποιότητα, μακροπρόθεσμη από τη φήμη, δύναμη από την υπηρεσία, και την ανάπτυξη από την ανάπτυξη». Ο βιομηχανικός ηγέτης, και είναι δεσμευμένος στην παροχή των πελατών μας τα καλύτερα προϊόντα και των καλύτερων υπηρεσιών.

 

 

 

 

 

 

 

Ιστορία

Ιστορία

 

Η συνεχής ανάπτυξη έχει γίνει μια σύγχρονη τεχνολογία, μια ανάπτυξη, μια παραγωγή και πωλήσεις επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. Έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων 1S09001. Καθιερωμένη μακροπρόθεσμη τεχνική συνεργασία και νέα ανάπτυξη προϊόντος με τα γνωστούς εσωτερικούς και ξένους ερευνητικούς όργανα και τους κατασκευαστές.

Υπηρεσία

Η υπηρεσία μας

 

1. Υποδοχή κατασκευής cOem: Προϊόν, συσκευασία…

2. Θα απαντήσουμε εσείς για την έρευνά σας σε 24 ώρες.

3. Πρίν στέλνουμε, θα σας δώσουμε τη φωτογραφία στον έλεγχο

4. Μετά από να στείλουμε, θα ακολουθήσουμε τα προϊόντα έως ότου παίρνετε τα προϊόντα. Όταν πήρατε
τα αγαθά, παρακαλώ τους ελέγχουν, και μου δίνουν μια απάντηση. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ απευθυνθείτε με μας, θα προσφέρουμε λύνουμε τον τρόπο για σας.

Η ομάδα μας

Ομάδα

 

Έχουμε ένα ισχυρό και επαγγελματικό προϊόν, πρώτες ύλες, επεξεργασία, παραγωγή, ομάδα επιθεώρησης, κάθε προσωπικό επιθεώρησης ρυθμίζεται επαγγελματικά, και μια υψηλής ποιότητας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα σας φέρει μια καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας και θα δοκιμάσει ελεύθερη να απειλήσει αγορών!

 

Κίνα Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας